Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ευχές του Βασίλη Γιουματζίδη, στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, η σκέψη μου ως καθηγητής και κυρίως ως πατέρας, όπως και η σκέψη όλων των γονιών και των καθηγητών σας είναι στραμμένη σ’ εσάς, στους μαθητές που δίνετε, το δικό σας αγώνα σε μια προσπάθεια η οποία έχει αρχίσει πριν από 12 χρόνια και κορυφώθηκε με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Συμπαραστέκομαι στην κούραση και στην αγωνία σας, ξέρω ότι πολλοί έχετε ταυτίσει αυτήν την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Η ζωή, όμως, είναι μια διαρκής μάχη, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και οι ευκαιρίες για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή δεν αρχίζουν και τελειώνουν με την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.
Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά μας, τα παιδιά του Ν. Πέλλας, και τη φετινή χρονιά, εξοπλισμένα με την απαραίτητη γνώση που πήραν από τους καθηγητές τους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα πετύχουν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αισιοδοξία, ψυχραιμία, διαύγεια πνεύματος, καθαρή σκέψη και ηρεμία. Ξεκινήστε κάθε πρωί με θετική διάθεση και την πεποίθηση ότι θα πετύχετε.  Ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν. Όσοι έχουν περάσει αυτή τη δοκιμασία, είτε σαν μαθητές, είτε σαν γονείς, σας νιώθουμε και σας συμπαραστεκόμαστε.
 Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: