Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΕ ΤΟ GRAND PRIX ΣΤΙΒΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2011»


Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε το Grand Prix Στίβου Έδεσσας, με τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2011», τόσο από οργανωτική άποψη, όσο και από την άποψη των αθλητικών επιδόσεων.
 
Στο Grand Prix πραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτριος Γιάννου και ο Ρώσος Πρόξενος, κ. Αξεξέι Ποπώφ. Ο κόσμος της Έδεσσας έδειξε έμπρακτα ότι αγαπάει τον στίβο με τη μεγάλη του συμμετοχή στη διοργάνωση. Το γεμάτο στάδιο της Έδεσσας ήταν η απόδειξη ότι η Έδεσσα μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.
Εξαιρετικά σημαντικό ήταν το γεγονός ότι το Grand Prix Στίβου Έδεσσας ήταν η πρώτη διοργάνωση της φετινής περιόδου και πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επιδόσεις από πολλούς αθλητές. Στη διοργάνωση συμμετείχε και ο ρέκορντμαν Περικλής Ιακωβάκης, που βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτριο Γιάννου.
Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι δηλώσεις των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ που ανέφεραν ότι «Το Grand Prix της Έδεσσας ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις» και ευχαρίστησαν το Δήμο Έδεσσας για τη συνεργασία, καθώς παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο Grand Prix.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Έδεσσας, ανέφερε τα εξής:
Σας καλωσορίζω στην όμορφη Έδεσσα και στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Έδεσσας πιστοί στο ετήσιο αθλητικό ραντεβού, διοργανώνουν και φέτος, μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ». Η ετήσια αυτή εκδήλωση έχει παράδοση και μέλλον στην πόλη μας, καθώς η Έδεσσα είναι ένας τόπος όπου ο αθλητισμός έχει βαθιές ρίζες. Στο στάδιο αυτό έχουν φιλοξενηθεί σημαντικοί αγώνες και έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επιδόσεις.
Αγαπητοί αθλητές,
Ελπίζω ο τόπος μας να δώσει σε όλους σας τη θετική ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τις μέχρι σήμερα επιδόσεις σας. Γιατί αυτός είναι ο στόχος του αθλητισμού: να ξεπερνάμε κάθε μέρα τις επιδόσεις μας, να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!
Εύχομαι τη συνεχή βελτίωση όλων σας όχι μόνο στις αθλητικές επιδόσεις. Τα διδάγματα του αθλητισμού να τα αξιοποιήσετε σε όλο το φάσμα της κοινωνικής σας ζωής. Γιατί ο τελικός στόχος της ενασχόλησης με τον αθλητισμό είναι η καλλιέργεια παιδείας με υψηλές αρχές και αξίες: άμιλλα, ευ αγωνίζεσθε, αδελφοσύνη! Όλα στοχεύουν στη βελτίωση του εσωτερικού μας κόσμου παράλληλα με τη σωματική άσκηση.
Σε τελική ανάλυση, εσείς τα νιάτα της χώρας μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό, είστε η ελπίδα. Εσείς ξέρετε από την αθλητική σας πείρα ότι μόνο η προσήλωση στο στόχο και η σκληρή δουλειά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι προηγούμενες γενιές παραδίδουμε μία οικονομία που έχει πάρει τον κατήφορο και μία κοινωνία κουρασμένη, με αρχές που αμφισβητούνται ευθέως. Ως κοινωνία, πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα! Έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και εύχομαι αυτό να ξεκινήσει σήμερα, από αυτό εδώ το στάδιο, με μεγάλες επιτυχίες των αθλητών που συμμετέχουν στους Αγώνες Στίβου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2001».
Θέλω να ευχηθώ στον καθένα σας ξεχωριστά: καλή επιτυχία, στους σημερινούς αγώνες και στη ζωή.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: