Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αύριο 12/5, πρώτη ημέρα διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα επισκεφτεί σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς επίσης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ενημέρωση και υποστήριξη της προσπάθειας των μαθητών.

Σε μήνυμά του αναφέρει:

«Τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σε όλα τα επίπεδα, έρχονται τα παιδιά, οι νέοι άνθρωποι να μας υπενθυμίσουν ότι αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας, την ελπίδα της χώρας για ένα καλύτερο αύριο.

Η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι σίγουρα επίπονη αλλά ταυτόχρονα και εποικοδομητική. Οι μαθητές δοκιμάζουν τις πνευματικές και ψυχικές τους δυνάμεις και προετοιμάζονται για τους δύσκολους αγώνες της ζωής, καθώς οι σπουδαίες κατακτήσεις απαιτούν μέθοδο, κόπο και συνεχή προσπάθεια.

Εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία σ’ όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών και Γενικών εξετάσεων, όπως και στους γονείς και καθηγητές τους που υποστηρίζουν την προσπάθειά τους.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης προς τους μαθητές όλων των βαθμίδων και για το λόγο αυτό τα έργα κατασκευής νέων και βελτίωσης των υφισταμένων σχολικών υποδομών αποτελούν σημαντική προτεραιότητα στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ελπίζω ότι θα δικαιώσουν την προσπάθεια των μαθητών, των καθηγητών και γονέων τους και θα μας δώσουν ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε με νέους, υψηλότερους στόχους για τη νέα γενιά, την εκπαίδευσή της και το επαγγελματικό της μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: