Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Τεκτερίδης άστραψε και βρόντηξε

Μιλώντας στο Ράδιο Πέλλα το πρωί της Τετάρτης ο πρώην δήμαρχος Κύρρου, Γ. Τεκτερίδης δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω.
Τι είπε μεταξύ άλλων;
Μιλώντας για το πολυκατάστημα:
«Όλοι έχουν ευθύνες. Ο δήμαρχος –εννοεί Γιαννιτσών- να μας πει σε ποια καρέκλα ήταν κρυμμένος; Δεν βγήκε να πει γιατί έγινε, μόνο κοιτάζει, είναι αδιάφορος…
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κύρρου, Δημήτρης Παντζαρτζής, πήγαινε και έλεγε σε όλους ότι ‘’εσένα θα πάρουν’’ σε όλους. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 450. Πόσους θα προσλάβουν δηλαδή; Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, όλα μόνο για την ψήφο’’.
Για το πάρκο των Γιαννιτσών:
«Όλοι νομίζαμε ότι θα γίνει υπόγειο πάρκιγκ αντίθετα βλέπουμε αυτό το έκτρωμα. Σε αυτές τις εκλογές παίζουν λόγο διάφοροι εργολάβοι. Για αυτό δεν με θέλανε. Θέλανε νεροκουβαλητές. Σαν αυτούς που δεν κάνουν τίποτε. Για 4 χρόνια δήμαρχος, να έχει αυτή τη διαχείριση είναι πρωτοφανές».
Παρόν
«Υπενθυμίζω ότι θα είμαι παρόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με αυτούς πάντως είμαι απέναντι, δεν πρόκειται να κάτσω μαζί τους. Αυτοί που δεν έκαναν τίποτε δεν έχουν θέση στην πόλη. Άφησαν έργα όπως ο ΧΥΤΑ στον αέρα. Ή με κάποιον συνδυασμό που θα κρίνω ότι έχει σχέση με την αξία αυτού του τόπου είτε με άλλο τρόπο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο αλλου το περιμενανε και απο αλλου τους ηρθε...