Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Ας κάνουμε μια νέα αρχή για την Πέλλα»

«Ας γυρίσουμε σελίδα και ας κάνουμε μια νέα αρχή. Για την Μακεδονία και το Νομό Πέλλας ειδικότερα» τόνισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, παρουσιάζοντας σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12:00 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Βαρόσι – 4 Εποχές», τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» για τα ψηφοδέλτια του Νομού Πέλλας.
«Θα ήθελα μεταξύ των άλλων να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον και ήθελαν να είναι υποψήφιοι στην προσπάθειά μας αυτή. Τους ευχαριστούμε, τους ζητώ συγγνώμη γιατί κάποιους έπρεπε να επιλέξουμε και ήτανε μια πολύ δύσκολη επιλογή. Η Πέλλα όμως μας χρειάζεται», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρίδης και δήλωσε ότι «η μάχη θα είναι δύσκολη. Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό για να έχουμε δύναμη να διεκδικήσουμε περισσότερα για την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία».
Ο κ. Θεοδωρίδης έκανε ξεχωριστή και λεπτομερή αναφορά στα τοπικά προβλήματα που απασχολούν το Νομό Πέλλας και διευκρίνισε ότι «με βάση την οικονομική κρίση θα διαμορφώσουμε τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη στην Πέλλα». Τέλος ο κ. Θεοδωρίδης Αναφέρθηκε στη προσφορά του καθενός υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου και τόνισε ότι για να μπορέσει να διεκδικήσει ο νομός πρέπει όλη η ομάδα να είναι δεμένη.
Πρέπει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι ο συνδυασμός προετοιμάζεται για την επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχη Αλμωπίας στην Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: