Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Μια ακόμη δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην Αριδαία. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας (πάνω από 500 φίλες και φίλοι του συνδυασμού), ήταν η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις της «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μάλιστα ο συνδυασμός έχει προγραμματίσει ότι η επόμενη κεντρική εκδήλωση σε Καλλικρατικό Δήμο του Νομού είναι στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 19:30.
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ζητάμε τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που προγραμματίζουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια. Να δουλέψουμε για σας, για την Πέλλα για την Μακεδονία». Και κλείνοντας ανέφερε «Διαχωριστικές γραμμές και ταμπέλες δεν υπάρχουνε στα οράματά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα και με μπροστάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Έκανε επίσης αναφορά στα έργα που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός για το νέο Δήμο της Αλμωπίας.
Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις των ημερών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία. Επίσης έκανε αναφορά για τις επιλογές του στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχετε μπροστά σας δικά σας παιδιά. Νέους και νέες. Κυρίες και κυρίους και θέλω να τους ευχηθώ ότι καλύτερο. Να τους πω ότι είναι δύσκολος ο προεκλογικός αγώνας». Αναφερόμενος για τα έργα στην Αλμωπία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν ήρθαμε να υποσχεθούμε έργα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Υποσχόμαστε για έργα τα οποία θα διεκδικήσουμε και πρέπει να τα διεκδικήσουμε».
Να αναφέρουμε ότι πριν την εκδήλωση ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη μετέβησαν στους Προμάχους και τη Σωσάνδρα όπου είχε επαφές με κατοίκους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη του 6ου Αριδαίου Μαραθωνίου. Επίσης απήυθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα των αυτοκινητιστών Κεντρικής Μακεδονίας που έλαβε χώρα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο
Παρόντες στην εκδήλωση ήτανε και οι: Γιώργος Καρασμάνης (Βουλευτής), Πέτρος Ζέρζης (Δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας), Γιάννης Γκλαβάκης (πρώην ευρωβουλευτής) Παρθένα Φουντουκίδου (πρώην βουλευτής), Νίκος Αργυρός Πρόεδρος ΝΟΔΕ, Χρήστος Μπίνος (υποψήφιος και πρώην Δήμαρχος Αριδαίας) υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 6 Οκτωβρίου 2010 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: