Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
  • Σήμερα Παρασκευή 24/9 στις 6.30 το απόγευμα θα επισκεφθεί την Τοπική Οργάνωση ΝΔ της Γουμένισσας Κιλκίς. Στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Παιονίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης (Πολύκαστρο). Στις 9 το βράδυ θα επισκεφθεί την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη (οικισμός Ανδρομάχης).
  • Το Σάββατο 25/9, στις 11.00 το πρωί θα παραστεί στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων κατά τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου 1916-1918 που πραγματοποιεί η Ένωση Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου. Στις 12.00 θα παραστεί στην πρώτη γιορτή των Ελλήνων αναδόχων της ActionAid, στο ξενοδοχείο Capsis. Στις 16.00 θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Β. Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακρύγιαλου Πιερίας. Στις 18.00 θα δώσει το παρών στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ (Νέα Παραλία – άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου) όπου θα μιλήσει στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ www.onned.gr/radio. Τέλος, στις 18.30 θα παραστεί στην έκθεση κρασιού που διοργανώνει η εταιρία «Οίνοι Βορείου Ελλάδας», στην πλατεία Αριστοτέλους.
  • Την Κυριακή 26/9 στις 11.00 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Αλμωπίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Ευξείνου Λέσχης (Αριδαία). Στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο θα επισκεφθεί το Δήμο Αριστοτέλη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.
  • Την Τρίτη 28/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Βισαλτίας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Γερακίνα (Νιγρίτα).
  • Την Τετάρτη 29/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Καλαμαριάς και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής.
  • Την Πέμπτη 30/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Δίου-Ολύμπου και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: