Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τα ''αγκάθια'' της Ν.Δ.

Λίγα «αγκάθια» έχει να αντιμετωπίσει για τις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, καθώς έχουν «κλειδώσει» οι περισσότερες υποψηφιότητες για τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κενά παραμένουν στο Δήμο του Πειραιά και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Για τον δήμο Πειραιά, ρόλο στην επιλογή Σαμαρά θα παίξει και η έκβαση της νέας εμπλοκής με τη Δικαιοσύνη του Πέτρου Μαντούβαλου, που έχει ανακοινώσει ήδη την υποψηφιότητα του.
«Εάν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το παρουσιάσει ως νίκη του, έρχονται χειρότερες μέρες», τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο «Έθνος» της Κυριακής. Το μόνο που φοβάται η κυβέρνηση, υπογραμμίζει, είναι η λαϊκή αντίδραση και πρέπει να τη νιώσει έντονα στις αυτοδιοικητές εκλογές.

Στο μεταξύ, τη Νέα Δημοκρατία φωτογράφισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης ότι βρίσκεται πίσω από την κίνηση του εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, που αναίρεσε την αθωωτική για τον Πέτρο Μαντούβαλο απόφαση, για την υπόθεση του παραδικαστικού. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαντούβαλος διεκδικεί το Δήμο Πειραια, με την στήριξη του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: