Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο Γιώργος Καρασμάνης για τη διαπλάτυνση του δρόμου Εξαπλατάνου – Αριδαίας»

Ο Γιώργος Καρασμάνης με επιστολή του προς το νομάρχη Πέλλας Μιχάλη Καραμάνη του υπενθυμίζει ότι παρατηρείται αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη και στην υλοποίηση της διαπλάτυνσης του δρόμου Εξαπλατάνου – Αριδαίας και ζητά την άμεση παρέμβασή του για τη σύνταξη της σχετικής μελέτης. Παρατίθεται η επιστολή προς τον νομάρχη:


Γιαννιτσά, 27-09-10
Αρ.πρωτ.:1892
Προς τον: Νομάρχη Πέλλας
κ. Μιχάλη Καραμάνη
Έδεσσα

κύριε Νομάρχα,
Αφορμή αυτής της επιστολής μου είναι το γεγονός ότι καθυστερεί ανεπίτρεπτα και αδικαιολόγητα η διαπλάτυνση του επαρχιακού δρόμου Εξαπλατάνου – Αριδαίας.
Όπως και προσωπικώς σ’ έχω ενημερώσει, για το συγκεκριμένο έργο, έχουν εγκριθεί 500 χιλιάδες ευρώ. Παρότι δε, έχει παρέλθει ένα χρόνος από την έγκριση το έργο παραμένει μετέωρο, διότι δεν έχει προχωρήσει η αναγκαία μελέτη και γι’ αυτό δεν έχει δημοπρατηθεί το έργο της διαπλάτυνσης.
Βεβαίως γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και λόγω της παλαιότητας και της πολύ κακής κατάστασης που ευρίσκεται, έχει γίνει πρόξενος πολλών ατυχημάτων, όχι μόνο με υλικές ζημιές αλλά και με ανθρώπινα θύματα. Για το λόγο αυτό, η διαπλάτυνση αυτού του δρόμου αποτελεί αίτημα πολλών ετών για το σύνολο των κατοίκων της Αλμωπίας.
Επικαλούμενος την άριστη και επωφελής συνεργασία που έχουμε επί σειρά ετών, θα μου επιτρέψεις να σ’ επισημάνω αγαπητέ φίλε ότι, όταν άλλοι νομοί, άλλες περιοχές, δίνουν μάχες για να τους εγκριθούν μερικές χιλιάδες ευρώ, είναι αδιανόητο, στο νομό μας, να έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μισού εκατομμυρίου ευρώ και να την αφήνουμε να αραχνιάζει στα συρτάρια.
Πιστεύω ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μου και θέλω να πιστεύω ότι θα κινήσεις τις διαδικασίες, προκειμένου να συνταχθεί τεχνική μελέτη και το συγκεκριμένο έργο να μπει άμεσα σε τροχιά υλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: