Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος ανακοίνωσε το συνδυασμό του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα Σεπτεμβρίου, στο τουριστικό περίπτερο ‘’Φιλίππειο’’ Γιαννιτσών, για να παρακολουθήσει κα να ακούσει τις θέσεις του υποψήφιου δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκου για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη.
Δεν είπε προς το παρόν τίποτε για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το συνδυασμό όμως δήλωσε ότι θα το κάνει σε επόμενη παρουσίαση.
Πολλοί βέβαια ήταν αυτοί που παραβρέθηκαν, όπως ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Καρασμάνης, οι δήμαρχοι Κύρρου, Κρύας Βρύσης και Μ. Αλεξάνδρου, νομαρχιακοί σύμβουλοι, σύμβουλοι της αντιπολίτευσης των Γιαννιτσών, του Μ. Αλεξάνδρου, της Πέλλας, κ.α.
Τι είπε μεταξύ άλλων;
«Σήμερα μαζί κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα. Με απόλυτη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που επωμίζομαι, με οδηγό την αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο, τις γνώσεις μου και πάνω από όλα, τη δική σας στήριξη, ανακοινώνω (επίσημα πλέον) την κάθοδό μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Πέλλας. Σήμερα σας παρουσιάζω τις βασικές αρχές, τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες της κίνησης «Μαζί – για το αύριο».
«Μαζί» γιατί επιβάλλεται από το στρατηγικό μας στόχο που είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του νέου δήμου Πέλλας.
«Μαζί» γιατί κινούμαστε χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, δεν υπάρχουν για μας διαχωριστικές γραμμές.
Και «Μαζί», γιατί είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.
«Για το Αύριο» γιατί επιβάλλεται από την αρχή μας, ότι Μαζί πρέπει να προχωρήσουμε κοιτάζοντας μπροστά και μόνο μπροστά.
«Για το Αύριο» γιατί έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους νέους, η κοινωνία του «αύριο» να είναι κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους.
Και «Για το Αύριο» γιατί έχουμε το χρέος να παραδώσουμε έναν καλύτερο τόπο, ένα μέλλον της ελπίδας - στις επόμενες γενεές, στα παιδιά μας.

Για μία ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση. Σύγχρονη, Ανθρωποκεντρική που προστατεύει τη συνοχή της κοινωνίας, βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών κι έχει στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.
Η Διοικητική μεταρρύθμιση φέρνει μεγάλες ριζικές αλλαγές και κάθε μεταρρύθμιση χρειάζεται χρόνο ωρίμανσης. Ο Καλλικράτης όμως, είναι και έτσι πρέπει να τον βλέπουμε, μία μεγάλη πρόκληση για όλη την τοπική κοινωνία. Εμείς όλοι εδώ, ξέρουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, γνωρίζουμε πώς να τα αξιοποιήσουμε και πώς να τα αναδείξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: