Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΣΚΥΔΡΑ

Φίλες και Φίλοι
Οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες γιατί η Διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας και γενικότερα του Νομού που θα προκύψει πρέπει να διαχειριστεί σημαντικά ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της Μακεδονίας και της Πέλλας.Οι αυτοδιοικητικές επιδιώξεις δεν αλλάζουν. Ανάπτυξη και Υπηρεσίες στον Πολίτη. Περιβάλλον.
Αλλάζουν όμως προσανατολισμό, σχεδιασμό και πρόγραμμα όπως τα προδιαγράφει, όπως τα θέτει ως αναγκαιότητες η κρίση.
Η κρίση ορίζει τις προτεραιότητες.
Η πρώτη απ’ αυτές. Πως η Περιφέρεια, οι Δήμοι και οι αναπτυξιακοί σχηματισμοί της θα ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις των Τοπικών Κοινωνιών.
Η Δεύτερη. Πως θα αξιοποιηθεί η συγκέντρωση Διοικητικών Δυνάμεων στα πλαίσια του Καλλικράτη για περισσότερο αποδοτικότερες, αποτελεσματικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη
Η Τρίτη. Πως θα ανασυντάξουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.Τις πόλεις, τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον όπου αυτό πιέζεται από ανεξέλεγκτες ανθρωπογενείς δραστηριότητες.
Φίλες και Φίλοι
Η Νέα Περιφερειακή Διοίκηση Θα διαχειριστεί τις σημαντικές ευκαιρίες για την οικονομική και την κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.Θα διαχειριστεί τις νέες ανάγκες των συμπολιτών μας για ποιότητα ζωής στις Πόλεις και τους Οικισμούς μας, και την απαίτηση μας, με νέο πρόσωπο, ελκυστικό, ασφαλή και αισιόδοξο.Θα διαχειριστεί σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να αναλύσει και να προβάλει τους πολιτικούς όρους αντιμετώπισης τους.Θα διαχειριστεί σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με την απασχόληση και ιδιαίτερα με την εργασία των νέων.Θα πρέπει να διαχειριστεί τις λειτουργίες της καθημερινότητας των Συμπολιτών μας όπως οι μετακινήσεις τους, τα ζητήματα της άρδευσης, η οργάνωση της αγοράς, της μεταποίησης και της εμπορίας των προϊόντων μας, η επαγρύπνιση για το περιβάλλον, η συγκοινωνία ... και κάθε άλλη λειτουργία που συμβάλλει στην καθημερινότητα μας.
Οι εκλογές όμως είναι κρίσιμες και για έναν αυτονόητο λόγο. Αυτός ο Τόπος, αυτές οι Τοπικές Κοινωνίες της Πέλλας μας, μπροστά στις πολύ σημαντικές και δύσκολες καταστάσεις θέλουν τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ. Θέλουν αυτόν αρχηγό για την Διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας.Η Περιφέρειά μας, ο Νομός ειδικότερα θέλει ανθρώπους που να οραματίζονται, να έχουν νέες ιδέες, να συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις στα πράγματα και ο λόγος τους να εμπνέει εμπιστοσύνη και συνέπεια.Στο συνδυασμό Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία συγκεντρώνουμε Δυνάμεις για να σαρώσουμε τη γραφειοκρατία της καθημερινότητας που μας διοικεί και εμποδίζει την πρόοδο και την ανάπτυξη.
Στο συνδυασμό μας συγκεντρώνουμε Δυνάμεις για να διοικήσουμε τη Περιφέρεια και να υπηρετήσουμε την Πέλλα που αγαπάμε. Όλους εμάς μας ενώνει ο άνθρωπος, ο ηγέτης, ο δημιουργός, αυτός που απέδειξε ότι μπορεί να ενώσει αυτόν τον χώρο και να τα βάλει με όποιον πάει κόντρα στην ανάπτυξη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Ο Τόπος, μας χρειάζεται όλους και δεν περισσεύει κανείς. Και το μήνυμα είναι σαφές: Να σκεπτόμαστε συνολικά.
Να διεκδικούμε μαζικά.
Να δουλεύουμε αποτελεσματικά.Δουλειά για όλους. Προσδοκίες για όλους.
Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε με μπροστάρη τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ – ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: