Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γιώργου Πασχαλίδη, για εκλογικό αποτέλεσμα

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Πασχαλίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης που πήγαν στις κάλπες στις 7 Νοεμβρίου, έδειξαν με την ψήφο τους τον καινούριο δρόμο της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης στο δικό μας τόπο. Τώρα είναι η ώρα ενός προγραμματικού διαλόγου για την τοπική διακυβέρνηση της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης, με όλες τις δυνάμεις που έδειξαν στην πράξη ότι θέλουν την ανατροπή. Για να πετύχουμε μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση.

Το «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη για την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, έχει το σχέδιο, τη γνώση και τη βούληση να αξιοποιήσει όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Το «Μέτωπο Ανάπτυξης» μπορεί να συνθέσει, να εκφράσει και να υποστηρίξει τα συμφέροντα 2 εκατομμυρίων πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης. Η ανάπτυξη δεν γίνεται ούτε με ευχολόγια, ούτε με κατάρες, γίνεται με περιφερειακό σχεδιασμό, υπεύθυνο, σοβαρό, στοχευμένο. Για να αναδείξουμε τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε στην Ευρώπη των Περιφερειών. Με την ενεργό συμμετοχή μας, με την παρουσία μας, με την ψήφο μας.
Η άρνηση της ψήφου, η αποχή θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά το πολιτικό σύστημα, δεν πρέπει όμως να τραυματίσει την Δημοκρατία μας. Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης που θα πάνε στην κάλπη στις 14 Νοεμβρίου, έχουν την δύναμη στα χέρια τους να κάνουν πράξη την μεγάλη ανατροπή. Να γυρίσουμε σελίδα όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: