Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι λόγοι για τους οποίους ζητάμε την στήριξή σας

Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα- Μπορούμε να τους σταματήσουμε»  γιατί όλες και όλοι που συμμετέχουμε στην παράταξή μας (υποψήφιοι και μη), καταθέτουμε τη συμμετοχή μας και στήριξη σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες που γίνονται για τις ανάγκες των πολιτών, τα δικαιώματα και το περιβάλλον. Ακόμη καταθέτουμε τις νίκες των αγώνων που δίνουμε χρόνια, όπως η διάσωση των Μύλων Αλλατίνη, η παρεμπόδιση της κατασκευής της υποθαλάσσιας αρτηρίας, η αποτροπή της αύξησης των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ και της κατάργησης των νυχτερινών δρομολογίων, η διάσωση του οικοπέδου «Μάρμαρα Μόσχου» κ.α.
Ζητάμε να μας στηρίξουν για να αντισταθούμε στο Μνημόνιο  και τις επιλογές της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της. Για να μην περάσουν οι καταστροφικές συνέπειες για το σύνολο της κοινωνίας.
Για να υπερασπιστούμε τα συλλογικά κοινωνικά μας αγαθά, όπως είναι η υγεία, η παιδεία, η ελεύθερη πρόσβαση στα οδικά δίκτυα, το νερό και ο αέρας. Γιατί πιστεύουμε ότι η αξιοπρεπής και σταθερή εργασία είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη.  Γιατί θεωρούμε ότι για την επίλυση των περιβαλλοντικών προβλημάτων στην περιφέρεια είναι απαραίτητη η ριζική ανασυγκρότηση της παραγωγικής διαδικασίας.
Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι μια αλλαγή στην Περιφέρεια γίνεται εφικτή μόνο με μαχητικές διεκδικήσεις και ενωτικούς αγώνες αντίστασης και σύγκρουσης με ένα σύστημα που έχει καταρρεύσει στη συνείδηση των πολιτών και απειλεί ολόκληρη την κοινωνία και το περιβάλλον.
Τέλος γιατί εμείς αμετακίνητα επιμένουμε ότι μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: