Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Ιορδάνη Τζαμτζή

Μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου στο δήμο Σκύδρας ο υποψήφιος δήμαρχος Ιορδάνης Τζαμτζής έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς τους 6667 (ποσοστό 49.71%) συμπολίτες μας, που μας εμπιστευτήκατε και μας ψηφίσατε.
Θέλω να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους τους συνεργάτες μου, υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο μας, για τον αξιοπρεπή, έντιμο και σκληρό αγώνα που έδωσαν.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους φίλους του συνδυασμού που αγωνίστηκαν δίπλα μας ανιδιοτελώς....
Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους τους υποψηφίους και αυτούς που εκλέγονται και αυτούς που δεν εκλέγονται, γιατί όλοι μαζί κερδίσαμε τις 6667 ψήφους, παρά τις κομματικές πιέσεις, τα προεκλογικά ρουσφέτια σε συμπολίτες και τον μηχανισμό του Δήμου που κυριολεκτικά οργίασε και εμείς έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε.
Ο Συνδυασμός μας «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» θα συνεχίσει την λειτουργία του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό του Δήμου μας.
Από την 01/01/2011 μαζί με τους συνεργάτες μου, που εκλέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Τοπικά Συμβούλια, θα εργαστούμε για το καλό των συμπολιτών μας, για το καλό του νέου Δήμου μας, μέσα από τα όργανα. 

Τέλος θέλω να συγχαρώ τον κ. Χοϊδη για την εκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: