Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα Θεόδωρου Θεοδωρίδη για το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου

Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε:
«Ευχαριστώ τους πολίτες της Πέλλας που μας εμπιστεύτηκε και θα μας δώσει την άλλη Κυριακή 14 Νοεμβρίου εντολή να διαχειριστούμε τα προβλήματα του τόπου μας και να οργανώσουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη νέα Οικονομία και νέα Γεωγραφία της αυτοδιοίκησης.
Οι υποσχέσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την προστασία των αδυνάτων και την φροντίδα των συμπολιτών θα γίνουν πράξη.
Για όλα αυτά θα καταβάλω κάθε απαιτούμενη προσπάθεια ώστε η Πέλλα και οι άλλοι Νομοί της Κεντρικής Μακεδονίας να βρουν τον δρόμο της οικονομικής και κοινωνικής προόδου.
Η επόμενη Κυριακή θα σημάνει την αρχή αυτής της οργανωμένης προσπάθειας.
Ούτε μια ημέρα χαμένη στην πορεία για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, που αποτελεί προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της κρίσης και την διαχείριση των επιπτώσεων αυτής».













ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ευχαριστήριο Θεόδωρου Θεοδωρίδη 
 
για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου


Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε τα εξής:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του συνδυασμού μας για την υποστήριξη που μας παρείχαν και βέβαια τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας που βρέθηκαν στα 325 εκλογικά κέντρα του Νομού. Χωρίς τη δική τους συμπαράσταση δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα και σε κανένα επίπεδο.
Οφείλω να τους ευχαριστήσω γιατί θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βρίσκονται δίπλα μας για να συνδράμουν από το δικό τους μετερίζι.
Την εβδομάδα που ακολουθεί θα δώσουμε ακόμη πιο δυνατά την μάχη για την Κεντρική Μακεδονία και την Πέλλα ειδικότερα. Καλώ λοιπόν όλους τους συνεργάτες μας και τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας να ανταποκριθούν και στο νέο προσκλητήριο και να βρίσκονται δίπλα μας και πάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: