Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ

Μια άκρως επιτυχημένη κεντρική ομιλία πραγματοποίησε χθες στους Γαλατάδες ο υπ.δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος μπροστά σε ένα ιδιαίτερα πολυπληθές και ένθερμο ακροατήριο.
Μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Στάμκος τόνισε πως «Ήρθε η ώρα να πάρετε τις τύχες του τόπου στα χέρια σας. Με τον Καλλικράτη μας δίνεται η ευκαιρία να ενώσουμε τις κοινές αξίες και αρχές μας , τις ιδέες και τις γνώσεις μας. Μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε ισχυρότεροι και ισχυρότεροι, φίλες και φίλοι, αποκλείεται να γίνουμε με μία δημοτική αρχή που δεν γνωρίζει τι σημαίνει διεκδίκηση, με μία δημοτική αρχή που σε 4 χρόνια κατόρθωσε να εντάξει 2 έργα της ΔΕΥΑΓ και τελευταία, ένα πρόγραμμα αναπλάσεων που πόλεις του 1/3 των Γιαννιτσών έχουν πάρει τα τριπλάσια.»

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι ο νέος δήμος Πέλλας δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το σημερινό δήμο Γιαννιτσών, είμαστε εδώ για να τελειώνουμε με όσους έβαζαν και βάζουν προσωπικά, ομαδικά και άλλα συμφέροντα πάνω από το συμφέρον του τόπου μας, είμαστε εδώ για να δώσουμε τέλος στην αλαζονεία. Είμαστε εδώ για να αφήσουμε πίσω το χθες και να χτίσουμε μαζί το νέο δήμο Πέλλας.» Η νίκη στις 7 Νοεμβρίου είναι βέβαιη. Η νίκη που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για το Δήμο Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: