Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΚΟΥ

Συνδημότισσες και συνδημότες
Με τη δική σας δύναμη, ο συνδυασμός μας «Μαζί για το Αύριο» κέρδισε την πρώτη μάχη, μαζί κάναμε το πρώτο βήμα στο αύριο.
Παρουσιάσαμε το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας για όλες τις περιοχές.
Είπαμε όχι στην αδιαφορία, προτείναμε συμμετοχή, είπαμε όχι στην ηττοπάθεια, προτείναμε σκληρή δουλειά και διεκδίκηση.
Αγκαλιάσατε την προσπάθεια και τις αρχές μας και μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας έντιμα και καθαρά, δεν απαντάμε στις συκοφαντίες και στις προσωπικές επιθέσεις γιατί αυτές οι ακρότητες, αυτές οι ξεπερασμένες νοοτροπίες δεν έχουν καμία θέση στην νέα εποχή, στο νέο δήμο Πέλλας.
Μαζί μπορούμε να χτίσουμε έναν δήμο που να ακούει και να σέβεται όλους τους πολίτες, έναν δήμο που να αναπτύσσεται ισόρροπα και να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Έναν δήμο με σύγχρονη διοίκηση και με απόλυτη διαφάνεια. Έναν δήμο που να σέβεται την ιστορία του και να έχει το βλέμμα στραμμένο στο αύριο.
Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας, πιστεύω σε όλους εσάς που μοχθείτε καθημερινά, πιστεύω στη δική σας δύναμη. Σας καλώ να γυρίσουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε μαζί, μία μεγάλη δημοτική πλειοψηφία αλλαγών, ανανέωσης και προοπτικής για τον τόπο μας.

Την Κυριακή αποφασίζουμε αν πρέπει να δώσουμε τέλος στη στασιμότητα, αν πρέπει να βγούμε από το τέλμα της απραξίας και των χαμένων ευκαιριών.
Την Κυριακή δεν επιλέγουμε απλά μία δημοτική αρχή, ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Ζητώ την ψήφο σας για να αφήσουμε πίσω το χθες,
ζητώ τη δύναμή σας για να χτίσουμε μαζί το νέο δήμο Πέλλας.
Ζητώ την ψήφο και τη δύναμή σας για να χαράξουμε μαζί, πορεία προοπτικής και ελπίδας για τον τόπο μας.

Την Κυριακή με καθαρή και περήφανη νίκη, κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα στο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: