Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Νίκου Παπανικολάου για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη

Μετά το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στο νέο δήμο Πέλλας ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενότητας και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Οι πολίτες του νέου δήμου Πέλλας με την ψήφο τους έστειλαν τα δικά τους μηνύματα με διαφορετικούς αποδέκτες. Μηνύματα που όλοι μας πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη και ειδικά αυτό της αποχής, η οπιά; για πολλούς αποτελεί  συνειδητή στάση αντίδρασης. Στην ουσία όμως αποδεικνύεται ότι αποδυναμώνει τη δυνατότητα πραγματικής παρέμβασης τους στο εκλογικό αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την Κυριακή το βράδυ.
Σε ένα δύσκολο για την αυτοδιοίκηση περιβάλλον δώσαμε μια μάχη για να αναδείξουμε το Πρόγραμμά μας και να πείσουμε για τις θέσεις μας. Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό, έντιμο με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη νίκη.
Μπροστά μας έχουμε μια ακόμη μάχη. Μια μάχη σκληρή και κρίσιμη για τον τόπο μας που πρέπει να κερδίσουμε.
Η κοινωνία του νέου δήμου Πέλλας έχει την ευκαιρία στις 14 Νοέμβρη να επιλέξει με ποιους θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια. Έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης την οποία εκφράζει ο Συνδυασμός μας, αποφεύγοντας τους πειραματισμούς και την αβεβαιότητα.
Την Κυριακή οι πολίτες, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελπίδα για έναν ισχυρό και κυρίαρχο δήμο Πέλλας.
Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Δημοτική Ενότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: