Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία σε χώρους εργασίας στο νομό Πέλλας πραγματοποίησε o Θεοδόσης Κωνσταντινίδης

Περιοδεία σε χώρους εργασίας στο νομό Πέλλας και ομιλία στον πεζόδρομο της κωμόπολης της Πέλλας, πραγματοποίησε χτες o Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Μπροστά στις εκλογές πρέπει να βγάλουμε κάρτα ανεργίας στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και όσους την υπηρετούν. Δηλαδή στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, που στήριξαν τις πολιτικές και οδήγησαν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα σε συνθήκες βαρβαρότητας. Υπάρχει δυνατότητα σε αυτές τις εκλογές, πραγματικά να αντισταθούμε, δίνοντας ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, στο συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ».
Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης περιόδευσε στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, στην Αγροτική Τράπεζα και το Νοσοκομείο στα Γιαννιτσά. Συζήτησε με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και στη συνέχεια με τους εργαζόμενους του δήμου Έδεσσας. Στην περιοδεία συμμετείχε και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αλέκος Ουγγρίνος, καθώς και υποψήφιοι δήμαρχοι του νομού.
Με τους εργαζόμενους στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη οι εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού να είναι με μόνιμη και σταθερή εργασία και υψηλά αμειβόμενοι. Τονίστηκε η ανάγκη ελεύθερης πρόσβασης στους αρχαιολογικούς χώρους καθώς και της αναγκαιότητας διάθεσης των απαραίτητων κονδυλίων που είναι απαραίτητα για τη συνέχιση των ανασκαφών και την ανάδειξή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: