Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

βρέθηκαν 470 δενδρύλλια κάνναβης

Μεγάλη επιτυχία για την Αστυνομία στον Νομό Πέλλας και στα Σεβαστιανά όπου βρέθηκαν 470 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 30 εκατοστά έως 4 μέτρα. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας, στην οποία καλλιεργούνταν, συνελήφθη επ' αυτοφώρω χθες το βράδυ από αστυνομικούς της ασφάλειας Γιαννιτσών. Πρόκειται για έναν 49χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν επίσης κομμένα δενδρύλλια κάνναβης και διάφορες αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 15.344,4 γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με 1 κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, 1 φυσίγγιο, 2 γυάλινα βάζα με σπόρους κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 1 ζευγάρι κυάλια και ένα μεταλλικό ψαλίδι.

Σε σωματική έρευνα του δράστη βρέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 50€, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, ενώ σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1 ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου G3 μετά θήκης, 48 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων τύπων και 3 κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: