Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στην Έδεσσα

Σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Έδεσσα. Παρόντες στην εκδήλωση ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Ανδρίτσος Γιάννης, Γαλαντάρης Δημήτρης, Γρηγοριάδης Μηνάς, Ζωγράφου – Τσαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία, Μελισσανίδης Παύλος, Μπίνος Δημήτρης, Νουσηκύρου Αλκιβιάδης και Ταπαζίδης Δημήτρης, ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας κ. Καρασμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Τσώτσος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργυρός κ.α.
Σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αναφέρθηκε για την κρισιμότητα των Αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανάγκη αλλαγής στο Νομό Πέλλας. Επίσης ζήτησε από όλους να εντείνουν την προσπάθεια μέχρι την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.
Επόμενη εκδήλωση του συνδυασμού (για το νομό μας) είναι η ομιλία του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Έδεσσα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010. Πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχει αλλαγή της ώρας και αντί για 19:30 θα πραγματοποιηθεί στις 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: