Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Έδεσσα

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Έδεσσα θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. ο συνδυασμός  «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Αριστοτέλους 2.
Τηλέφωνο Εκλογικού Κέντρου 6981171788
Ακολουθεί το πρόγραμμα περιοδειών του Παναγιώτη Ψωμιάδη
Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:
  • Σήμερα Τρίτη 12/10 στις 6.15 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί την Παλαιοκώμη, στις 7 το απόγευμα την Πρώτη Σερρών και στις 7.30 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου. Το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 10, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παιδείας, Ευθύμιο Φωτόπουλο, θα εγκαινιάσει το νέο διδακτήριο του 5ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας (Αδαμαντίου Κοραή 4, Νέα Ευκαρπία, κοντά στο τέρμα του λεωφορείου 38).
  • Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ. Στις 8 το πρωί της ίδιας ημέρας, θα εμφανιστεί στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρώτη Γραμμή» των Λυριτζή-Οικονόμου.
  • Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Πανόραμα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: