Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

πήρε το χάλκινο μετάλλιο η Αριάνα Αβραμίδου

Στις 9 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά TAEKWONDO με Ολυμπιακές κατηγορίες κιλών. Στο τουρνουά που έγινε στην πόλη της Ξάνθης έλαβαν μέρος η Κύπρος, η Σερβία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ιράν, ηΑυστρία, η Ρουμανία, η Τσεχία και η Ελλάδα.Από τον Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ έλαβε μέρος στην κατηγορία των Γυναικών έως 49Kgr η Αριάνα Αβραμίδου, που κατέλαβε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο, αφού έχασε από την αθλήτρια της Αυστρίας, που κατέλαβε και την 1η θέση.
Στην επίσημη έναρξης η ομάδα επίδειξης του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ παρουσίασαν ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΕΣ- ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.
Με προπονητές τους Γιάννη Γαβριηλίδη και Έλλη Μυστακίδου πήραν μέρος οι αθλητές/τριες: Ντάρδα Εμιλιάνο, Αβραμίδης Νίκος, Αξιώτης Αλέξανδρος, Τοψίνογλου Ηλίας, Λουαρσαμπισβίλι Γιώργος, Τουργαρίδου Κωνσταντίνα, Γαβριηλίδου Εύη, Αβραμίδου Αριάνα, Ιγνατίδου Νατάσα, Ορφανίδου Κατερίνα, Δεληπαναγιώτης Γιώργος, Καζαλτζής Αθανάσιος, Χατζηκόιτσης Γιώργος, Αμανατιάδης Χρήστος, Μανωλέμης Αλέξανδρος, Χρυσάφης Γιώργος, Γαβριηλίδου Σεβαστή, Ιμβριώτης Γιώργος.
Και με προπονητή τον Μακρυγιάνη Δημήτρη οι αθλητές/τριες: Κωτσεσαρίδης Παύλος, Κωτσεσαρίδης Βασίλης, Μακρυγιάννης Θεοφύλακτος, Καλτσίδης Πέτρος, Δήμογλου Μαρία, Δήμογλου Αντώνης, Καλτσίδης Νίκος και Πένογλου Σάββας.



ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «GALEB 2010» ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Στις 15-16 ΚΑΙ 17 Οκτωβρίου2010 θα μεταβούν οι αθλητές/τριεςτου Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για να αγωνιστούν στο Διεθνές τουρνουά TAEKWONDO “GALEB 2010” στο Βελιγράδι της Σερβίας.
Οι προπονητές Γιάννης Γαβριηλίδης και Έλλη Μυστακίδου προετοιμάζουν κατάλληλα τους αθλητές/τριες για το δύσκολο αυτό τουρνουά, όπου παίρνουν μέρος όλες οι χώρες της Ευρώπης, καθώς και ομάδες από Ασία, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική.
Οι αθλητές/τριες που θα αγωνιστούν στο “GALEB 2010” είναι:
1. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2. ΔΕΛΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΚΑΖΑΛΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4. ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5. ΜΕΛΙΚΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
6. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
7. ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
8. ΚΟΥΔΕΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
9. ΤΟΨΙΝΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
10. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
11. ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΝΑΖΙΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
13. ΚΕΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: