Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

«Εγώ δεν θα κάνω εμπόριο ελπίδας»

  • Δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 20/10 στην Έδεσσα

Δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στην Έδεσσα. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, ήταν η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και ανέφερε επίσης: «Η Έδεσσα δεν θα παραμείνει μόνο μια πράσινη πόλη σε αυτό το ευλογημένο, φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον αλλά θα αποτελέσει το Κυβερνείο ανασύνταξης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού των τοπικών μας κοινωνιών. Το νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη θα μας επιτρέψει να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε την αξιοποίηση δύο μεγάλων κεφαλαίων που διαθέτουμε. Το ένα αφορά τον πλούτο των φυσικών και πολιτιστικών μας αναπτυξιακών πόρων. Το άλλο αφορά το πολιτικό κεφάλαιο του νέου Περιφερειάρχη, την πολιτική δύναμη της Κεντρικής Μακεδονίας όπως την εκφράζει και την χρησιμοποιεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης».
Ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις των ημερών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία. Έκανε επίσης αναφορά στους άξονες που θα κινηθεί ο συνδυασμός για την Πέλλα.
Σημαντική προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι αυτή της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου θα είναι και η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Καρασμάνης, ο Νομάρχης Ημαθίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Τσώτσος, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Αντωνίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αργυρός, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.α.
Στο περιθώριο της βραδιάς να αναφέρουμε το δώρο που έκανε στον κ. Ψωμιάδη φίλη του συνδυασμού και ήτανε μια φανέλα ποδοσφαιρική με το όνομά του και το νούμερο ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: