Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Προσοχή: ακολουθεί πολιτική διαφήμιση…»

Από τα όσα ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι έχουμε οδηγηθεί σε ένα ασφυκτικό καθεστώς. Με κομμένη την ανάσα ακούμε για πιο σκληρά μέτρα που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών, μας σπρώχνουν στη φτώχια και την ανεργία. Μέρα με τη μέρα εξασθενούν όλα εκείνα τα εχέγγυα για μια αξιοπρεπή ζωή!

Η επιβολή της «κηδεμονίας» από την τρόικα εξασφαλίζει τις τράπεζες, εξασφαλίζει την παρουσία της χώρας στις αγορές.... Ζούμε με μόνο στόχο την επιβίωση του ευρώ…

Μπορούμε να επιβιώσουμε με αυτή την πολιτική;
Και μέσα στη δίνη των καθημερινών εξελίξεων ζούμε παράλληλα τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Ο «Καλλικράτης» θα εφαρμοστεί και θα ανατρέψει την καθημερινότητα μας.
Ζητάμε από τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες να μας απαντήσουν εδώ και τώρα τι θα γίνει!
  • Θα εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας;
  • Θα λειτουργούν ομαλά όλες οι υπηρεσίες που περνάνε στους νέους Δήμους και Περιφέρειες; Θα λειτουργούν ομαλά τα σχολεία, τα νοσοκομεία;
  • Θα μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθερα χωρίς να πληρώνουμε;
  • Θα μπορούμε να χαμογελάμε κάθε ξημέρωμα;
  • Θα μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας, χωρίς να κοιτάμε πρώτα το πορτοφόλι μας;
Ζητάμε απαντήσεις και απαιτούμε να μην γίνουν προεκλογικές φιέστες και σπατάλη χρημάτων σε ανούσια προεκλογικά προγράμματα!


Ζητάμε να είμαστε στο προσκήνιο και όχι θεατές και θύματα των εξελίξεων.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

Σημ.: οι συναντήσεις της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ συνεχίζονται κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Ξενία της Έδεσσας. Σας περιμένουμε!
Για πληροφορίες email protedessas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: