Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΙΚΡΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



    Panagiotis3.jpg
  • Μία ακόμη δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/10 στα Γιαννιτσά
  • Πάνω από 800 φίλες και φίλοι του συνδυασμού γέμισαν το Πνευματικό Κέντρο

Μια ακόμη δυναμική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στα Γιαννιτσά. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας (πάνω από 800 φίλες και φίλοι του συνδυασμού), ήταν η υλοποίηση των όσων σχεδιάστηκαν στις προηγούμενες συναντήσεις της «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μάλιστα ο συνδυασμός έχει προγραμματίσει τις κεντρικές εκδηλώσεις σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού οι οποίες και θα ανακοινωθούν.
Panagiotis5.jpg
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης που προλόγισε στην εκδήλωση έκανε αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για μας τα προβλήματα των ανθρώπων δεν έχουν χρώμα. Οι διαχωριστικές γραμμές, τα χαρακώματα που πλήγωσαν τους Έλληνες δεν έχουν θέση, δεν εκφράζουν τίποτε στην Νέα Εποχή. Δεν χωρίζουμε και δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δικούς μας και δικούς τους. Εμπιστευόμαστε όλους τους πολίτες, χωρίς να ρωτούμε τι ψήφισαν χθες. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό της Κεντρικής Μακεδονίας». Και πρόσθεσε: «Σχεδιάζουμε το Μέλλον στην Κεντρική Μακεδονία απαλλαγμένο από τις μετριότητες, τις λασπολογίες και τις χυδαιότητες της πολιτικής συναλλαγής και της εμπορίας των κάλπικων υποσχέσεων».
Έκανε επίσης αναφορά στα έργα που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ο συνδυασμός για το Καλλικρατικό Δήμο της Πέλλας.
Panagiotis2.jpgΟ υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και πως στις 7 Νοεμβρίου οι Μακεδόνες επιλέγουν το δρόμο της ευθύνης, «το δρόμο της εμπειρίας, το δρόμο της διεκδίκησης, το δρόμο της αποφασιστικότητας, το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της δύναμης για την Κεντρική Μακεδονία». Επίσης τόνισε, πως την ώρα που οι άλλοι αναζητούν ακόμη υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, «εμείς προχωρούμε με πλάνο, έχουμε ήδη καταθέσει συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις για κάθε γωνιά του τόπου μας».
Panagiotis4.jpg

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι για τις 20 Οκτωβρίου 2010 στον Κινηματογράφο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Έδεσσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: