Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» ΑΚΡΟΛΙΜΝΗ, ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Με θριαμβευτικό και πανηγυρικό τρόπο ολοκληρώθηκε σε καμποχώρια του Βάλτου, το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου. Οι σταθμοί της τελευταίας περιοδείας, με τους οποίους έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ο κύκλος των επισκέψεων σε όλες τις περιοχές του νέου Δήμου Πέλλας, ήταν η Ακρολίμνη, τα Εσώβαλτα και το Σταυροδρόμι. Και στα τρία χωριά ο ενθουσιασμός και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προηγούμενο, εδραιώνοντας με εμφανέστατο και αδιαφιλονίκητο τρόπο, την ολοένα αυξανόμενη δυναμική και προοπτική νίκης του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο» και στέλνοντας το μήνυμα ότι και τα χωριά του κάμπου θα πρωτοστατήσουν στην επερχόμενη θριαμβευτική επικράτηση.

Και στην χθεσινή περιοδεία, η διάθεση του κόσμου για συμμετοχή και διάλογο με τον Γρηγόρη Στάμκο και το επιτελείο του, ήταν τόσο μαζική και τόσο έντονη που απείλησε ακόμη και το ομαλό χρονικό πρόγραμμα της περιοδείας. Αποκορύφωμα της γενικής αποδοχής, ήταν η κατά λαϊκή απαίτηση εκφορά ενός σύντομου χαιρετισμού του υποψηφίου Δημάρχου σε καφενείο του Σταυροδρομίου.
Η επιτυχία των τελευταίων αυτών επισκέψεων, σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο, την περιοδεία του επικεφαλής του συνδυασμού στα χωριά και τις περιοχές του νέου Δήμου Πέλλας και έστειλε, προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη εντονότερο το μήνυμα και τον οιωνό της με βεβαιότητα επερχόμενης ευρείας εκλογικής νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 του συνδυασμού «Μαζί για το αύριο». 

Ο δρόμος προς την τελική νίκη, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τις κεντρικές πολιτικές ομιλίες και εκδηλώσεις, του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, στις έδρες των εκλογικών περιφερειών του νέου Δήμου Πέλλας, όπου και αναμένεται να επισφραγισθεί η απόλυτη και πλήρης εκλογική επικράτηση του δημοτικού συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: