Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΛΑΚΗ3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?ΑΙΣΧΟΣ?ΚΡΙΜΑ ΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ..ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ?ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜ...ΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΩΣΤΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜ...ΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗ ΕΤΟΙΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜ...ΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. ΦΙΛΕ, ΜΙΧΑΛΗ, ΤΙ ΛΕΣ,ΕΣΥ;