Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

"Ετοιμάζω διακήρυξη αρχών για τη Ν.Δ." δήλωσε ο Γ. Καρασμάνης στο ''Ράδιο Πέλλα''

Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πέλλας, Γ. Καρασμάνης μίλησε το πρωί στο ‘’Ράδιο Πέλλα’’ και την εκπομπή ‘’Μαζί στην Πρώτη Γραμμή’’ για την κυβερνητική πολιτική και τους αγρότες της Πέλλας που παραμένουν απλήρωτοι. «Η πολιτική της κυβέρνησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με ένα τεράστιο μηδενικό. Απούσα, ανεπαρκής. Ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων. Αντί η κυβέρνηση να αναζητήσει συμμαχίες, για ενιαίο μέτωπο ώστε να μετριάσουμε τις απώλειες είναι και πάλι απούσα. Ο πρόεδρος μας, ο Α. Σαμαράς έθεσε ξεκάθαρα το θέμα να μην αλλάξει η ΚΑΠ για να μην πληρώσουν την κρίση οι αγρότες» δήλωσε ο κ. Καρασμάνης.
Για τους αγρότες, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι δεν συγκροτήθηκε από πέρυσι το χειμώνα τριμερής επιτροπή για διαπραγμάτευση, με αποτέλεσμα να μην καθοριστεί τιμή, να μην έχουν πληρωθεί ακόμη οι παραγωγοί που περνούν την εβδομάδα των παθών. «Προχθές ζήτησαν πρόχειρους ισολογισμούς που παραδίδονται στα τέλη Μαΐου, άλλοι πήγαν, άλλοι όχι, κι ακόμη περιμένουν και όπως φαίνεται δε θα πληρωθούν για το Πάσχα».
Επίσης, ο Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. τόνισε ότι η ελληνική φέτα είναι η ναυαρχίδα της κτηνοτροφίας και στην περιοχή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προϊόντα ονομαστικής ή γεωγραφικής προέλευσης ενώ έδωσε την είδηση ότι καταρτίζει ο ίδιος το πρόγραμμα της Ν.Δ. «Ετοιμάζω ήδη διακήρυξη αρχών. Άξονες να βαδίσουμε. Θα καταθέτουμε έτοιμα νομοσχέδια στη Βουλή. Θα είναι δέσμευση και αν δεν μας στηρίξει τώρα η συμπολίτευση, γιατί χρειάζεται πλειοψηφία για να περάσει ένα νομοσχέδιο, όταν θα γίνουμε κυβέρνηση θα τα περάσουμε αυτά, στις πράξεις όχι στα λόγια» και κατέληξε χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο του ΕΛΓΑ νεκροθάφτη για τους αγρότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: