Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«..να αγωνιζόμαστε για ν΄ αφυπνίσουμε τις κοιμισμένες συνειδήσεις...»


 Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών του Χριστού και του Ελληνικού λαού.
  Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ για μας τους  απλούς Έλληνες και Ελληνίδες είναι πια πραγματικότητα.
Το χρονικό του προαναγγελθέντος θανάτου είχε ξεκινήσει από χρόνια μόνο που εμείς δεν το γνωρίζαμε.
Οι τριακόσιοι εκλεκτοί μας, το έκρυβαν επιμελώς.
Πότε μαγείρευαν τα νούμερα, πότε πετούσαν αορίστως κάποιες φράσεις που εμείς δεν καταλαβαίναμε και ξαφνικά από τη «ζωή και κότα» βρεθήκαμε στη «ζωή εν τάφω».
Αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, κατάργηση των κοινωνικών ασφαλίσεων, ανεργία, ακρίβεια, ψυχολογική βία με ψεύτικα διλήμματα, τραμπουκισμοί από την κυβέρνηση, φτώχεια και εθνική μιζέρια.
  ΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ είναι χρεοκοπημένες και υποθηκευμένες. Εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τα αγέννητα δισέγγονά μας.
Με το μνημόνιο, που οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι αντισυνταγματικό και πραξικοπηματικό, υποθήκευσαν και παρέδωσαν τα πάντα. Τ΄ αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον εθνικό πλούτο μας υπόγειο, υπέργειο και υποθαλάσσιο, την πολιτιστική κληρονομιά μας, τα όνειρά μας, το μέλλον μας.
 Οι τριακόσιοι εκλεκτοί μας, άλλοι με την υπογραφή τους και άλλοι με τη σιωπή τους μας ξεπούλησαν στους ξένους.

 ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες η αντίσταση. Η αντίσταση και η αντίδραση του Ελληνικού λαού είναι αυτή που θα ακυρώσει τα σχέδια αυτών που δεν αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Που υπακούουν και δρουν μέσα από εντολές μεγάλων αφεντικών.

Αξιον εστί για μας τους απλούς Έλληνες να μην δεχτούμε τις αλυσίδες που μας πέρασαν. Μπορούμε όλοι μαζί, όχι διασπασμένοι, αλλά ενωμένοι πολλοί, χιλιάδες, εκατομμύρια, να βγούμε στους δρόμους και να απαιτήσουμε ειρηνικά να πάρουμε πίσω την εθνική μας αξιοπρέπεια και περηφάνια. Μπορούμε όλοι μαζί να τους φοβίσουμε, να τους τρομάξουμε και να φύγουν από εδώ.

Αξιον εστί οι φωνές των πανεπιστημιακών δασκάλων, που επί τέλους άρχισαν ν΄ακούγονται θαρραλέα και σθεναρά, ότι δεν πάει άλλο.
Άξιον εστί η απόφαση του Αρείου Πάγου να δικαιώσει τους συμβασιούχους, που τους κρατούσαν όμηρους τόσα χρόνια.

Αξιον εστί για μας τους χιλιάδες ανώνυμους, να αγωνιζόμαστε για ν΄αφυπνίσουμε τις κοιμισμένες συνειδήσεις.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: