Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης αύλειου χώρου Διοικητηρίου


Ένα νέο έργο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας ξεκινάει τις επόμενες ημέρες και αφορά την αποκατάσταση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου, αποκατάστασης, διαμόρφωσης και κατασκευής υποδομών διαχείρισης όμβριων υδάτων στις εισόδους και την αυλή του Διοικητηρίου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ανέλαβε τον σχεδιασμό και έχει την επίβλεψη του έργου η ολοκλήρωση του οποίου θα γίνει μέσα σε λίγες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών πρόκειται να ληφθούν ειδικά μέτρα ρύθμισης της εισόδου και εξόδου των υπαλλήλων και εξυπηρετούμενων πολιτών ώστε, σε κάθε περίπτωση, να εξασφαλίζεται η άνετη και ασφαλής πρόσβασή τους στο κτίριο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Δεν είναι τυχαίο ότι το έργο αποκατάστασης και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου κατασκευάζεται το πρώτο χρονικό διάστημα της θητείας μας. Τους προηγούμενους μήνες μάλιστα ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα και με τον ευπρεπισμό και τις φυτεύσεις των πάρκων στην αυλή του Διοικητηρίου. Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι το σπίτι μας και οι εξυπηρετούμενοι πολίτες μάς ενδιαφέρει να αποκτούν μία καλή εικόνα κατά την είσοδό τους στο κτίριο. Η αισθητική και η λειτουργικότητα των χώρων εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες συνεργασίας και βελτιώνουν θεαματικά την απόδοση των υπαλλήλων. Επίσης συμβάλλουν θετικά στις σχέσεις τους με το κοινό. Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ασχοληθούμε ιδιαίτερα και με την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου που, δυστυχώς, είναι πολύ χαμηλή λόγω της παλαιότητάς του και της έλλειψης αντίστοιχων προδιαγραφών τα προηγούμενα χρόνια».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: