Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης Αϊβαζίδης Ιωάννης: 
''Πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής η υγεία των δημοτών''
Επόμενος σταθμός του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας ήτανε η Δημοτική Κοινότητα Κρύας Βρύσης. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 14 Ιουλίου συνεργείο της εταιρείας Οικοανάπτυξης προχώρησε σε ψεκασμούς προνυμφοκτονίας σε σημεία της Κρύας Βρύσης. Ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ. Αϊβαζίδης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, επέβλεψαν χθες την όλη διαδικασία και τον ψεκασμό στον περιαστικό και αστικό περιβάλλον.
Είναι γνωστό ότι η εφαρμογή του προγράμματος ψεκασμών γίνεται σύμφωνα με τον εγκεκριμένο σχεδιασμό και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως συμβατά με την προστασία του περιβάλλοντος και τοπικής βιοποικιλότητας.
Ο κ. Αϊβαζίδης δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προστασία της υγείας των Δημοτών. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Πέλλας συμμετέχει και στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ιδιαίτερα μετά τα ανησυχητικά περσινά κρούσματα του Ιού του Δυτικού Νείλου. Θα είμαστε πλέον σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την Εταιρεία «Οικοανάπτυξη» προκειμένου να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στο πρόγραμμα που υλοποιείται».-

Δεν υπάρχουν σχόλια: