Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και οι εγγραφές εκθετών

Από τις 31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου του η καρδιά της Πέλλας θα χτυπάει στην Κρύα Βρύση 
Μπαίνοντας στο 24ο χρόνο της ζωής της, η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.
Είναι γνωστό ότι μιλάμε για το σημαντικότερο θεσμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες εγγραφές Εταιρειών-Εμπόρων κ.α. που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους στη φετινή Έκθεση. Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές οι δηλώσεις των εκθετών είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο παρά την οικονομική κρίση.
Ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ. Αϊβαζίδης Ιωάννης δήλωσε: «Η Κρύα Βρύση θα φιλοξενήσει από τις 31 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου το σημαντικότερο γεγονός της Κεντρικής Μακεδονίας. Εργαζόμαστε προκειμένου η φετινή έκθεση να έχει την αρτιότερη οργάνωση. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να υποδεχθούμε στην Έκθεση όλους τους Βιοτέχνες, Εμπόρους, Κατασκευαστές κ.α. που θέλουν να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι η τρέχουσα οικονομική συγκυρία ενδεχομένως να αποθαρρύνει κάποιους εκθέτες, αλλά μόνο η εξωστρέφεια και οι κλαδικές εκθέσεις όπως αυτή της Γεωργικής – Βιοτεχνικής Πέλλας θα μπορέσουνε να φέρουνε την ανάπτυξη».
Σχέδιο αίτησης – αποφάσεις, καθώς και άλλες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (www.giannitsa.gr) και στους αρμοδίους υπαλλήλους της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2382351246 – 51224 -51217 και Φαξ : 2382351222. E-mail: krvrisi@0746.syzefxis.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: