Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Λουτρά Λουτρακίου

Άνοιγμα 1.400.000 ευρώ Το θέμα της ψήφισης του ισολογισμού των Λουτρών για τα έτη 2009-2010 συζητήθηκε εκ νέου, χθες το βράδυ, 27η Ιουλίου, λόγω αναβολής του τον προηγούμενο μήνα. Κατά τη γενική συνέλευση της Μονομετοχικής δημοτικής Α.Ε. Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων των Λουτρών, η πρώην Πρόεδρος της Επιχείρησης, Δήμητρα Παυλίδου ζήτησε από την αρχή το λόγο. Αν και η κ. Παυλίδου ανέλαβε πρόεδρος πριν 15 μήνες, μίλησε για όλη την προηγούμενη θητεία και την κατάσταση στα Λουτρά.
Όπως υποστήριξε δέχτηκε ανελέητη επίθεση από κάποια ΜΜΕ διότι δεν παραιτήθηκε. «Γιατί να αφήσω την Επιχείρηση χωρίς διοίκηση»; είπε και συνέχισε ότι αν και υπήρχαν αρνητικά σχόλια, έγιναν πολλά στα Λουτρά. Παρέθεσε μάλιστα πλήθος ενεργειών, όπως τη μηχανοργάνωση που έγινε για να μην αφήνονται υπόνοιες απόκρυψης στοιχείων, βελτίωση του αποχετευτικού, βελτίωση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης, χαρτογράφηση για πρώτη φορά της Λουτρόπολης, κλπ. Όπως ισχυρίστηκε η πρώην πρόεδρος: «Αλλάξαμε την όψης της Λουτρόπολης».
Στη χθεσινή συνεδρίαση ο δήμαρχος, Δ. Πασόης μίλησε για άνοιγμα της Επιχείρησης πάνω από 1.400.000 ευρώ!
Ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία και ο ισολογισμός δεν ψηφίστηκε από τον δήμαρχο, Δημήτρη Πασόη και την παράταξη της πλειοψηφίας, οπότε και θα ακολουθήσει διαχειριστικός έλεγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: