Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΥΚΕΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται σημαντική προσπάθεια προκειμένου να προλάβουμε τη νέα σχολική χρονιά και να λειτουργήσει η Α΄ τάξη Λυκείου στο Γυμνάσιο της Άρνισσας.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Βουλευτή Ν. Πέλλας, κα Θεοδώρα Τζάκρη για τη στήριξή της και την ιδιαίτερη κινητικότητα που έχει επιδείξει για την επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου. Ο Δήμαρχος επεσήμανε την άριστη σχέση συνεργασίας με όλους τους Βουλευτές για την επίτευξη των κοινών στόχων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις επί του θέματος, καθώς η ίδρυση της Λυκειακής Τάξης στην Άρνισσα αποτελεί σημαντικό στόχο της Δημοτικής Αρχής. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Έδεσσας τους τελευταίους μήνες έχει αναπτύξει αλληλογραφία τόσο με τη Βουλευτή, όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες και στην τελευταία επιστολή του προς το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στις 22 Ιουνίου 2001, επανερχόμενος στο θέμα ίδρυσης των λυκειακών τάξεων επισημαίνει τους λόγους ίδρυσή τους και δεσμεύεται για την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων εργασιών για την εγκατάσταση των λυόμενων αιθουσών.
Η αναμενόμενη ίδρυση και λειτουργία της Α’ τάξης Λυκείου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη σχολική κοινότητα της περιοχής και θα είναι μεγάλο επίτευγμα, ειδικά εάν αναλογιστούμε την περίοδο που διανύουμε με τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: