Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ. ‘ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα TaeKwonDo Παίδων - Κορασίδων

 Ακόμα μία φορά βρέθηκε στην κορυφή ο Α.Σ. Σύλλογος TaeKwonDo «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών στο πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «παίδων - κορασίδων» που πραγματοποιήθηκε 19-20 Μαρτίου 2011 στο Κιλκίς.
Οι προπονηές του Συλλόγου Γαβριηλίδης Γιάννης, Μυστακίδου Έλλη και Μακρυγιάννης Δημήτρης «έριξαν» στη μάχη 26 αθλητές –τριες και κατάφεραν να κερδίσουν 17 μετάλλια από τα οποία 4 χρυσά, 7 αργυρά και 6 χάλκινα και ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στην κορυφή.
Οι αθλητές –τριες που διακρίθηκαν με προπονητές τους Γιάννη Γαβριηλίδη και Έλλη Μυστακίδου είναι:
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Κατσιούδη Μάγδα, Τοψίνογλου Ηλίας, Καρσανίδης Νίκος
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Μητρέντζης Χρήστος, Χατζόγλου Απόστολος, Ιμβριώτης Γιώργος, Μιμηκοπούλου Θεοδώρα, Κουδέρης Πασχάλης, Θεοδωρίδης Αργύρης.
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Χατζόπουλος Γιώργος, Ντολεσίδης Θεοχάρης, Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, Νιαζίδης Έρικ, Πλάλη Μελαχροινή
Και με προπονητή τον Μαρκυγιάννη Δημήτρη διακρίθηκαν οι αθλητές –τριες:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Αλεξανδρίδου Λυδία
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Καλτσίδης Πέτρος
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Τσάλμα Σοφία
Επίσης αγωνίστηκαν πολύ καλά οι αθλητές –τριες:
Καραΐτσης Χρήστος, Τζήντρος Στέφανος, Αναστασιάδης Γιώργος, Κιοσελάκης Χρήστος, Αξιωτίδης Αλέξανδρος, Κεχαγιάς Δήμος, Βουβός Χρήστος, Παπαδοπούλου Αντωνία και Ιωαννίδης Γιάννης.
Ο προπονητής του Συλλόγου Γιάννης Γαβριηλίδης μας είπε: «Για μία ακόμη φορά οι αθλητές –τριές με τις επιτυχίες τους έφεραν τον Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟ» στην κορυφή. Κάθε επιτυχία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη προσπάθεια για να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα. Ο Σύλλογός μας είναι ο μόνος που εκπροσωπεί σε κάθε διοργάνωση TaeKwonDo επάξια την πόλη μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό με διακρίσεις και μετάλλια.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας. Τα Γιαννιτσά έχουν μία μεγάλη δύναμη TaeKwonDo που ονομάζεται Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: