Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Μεγάλη ήτανε  η προσέλευση του κόσμου στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ που διοργανώθηκαν από την Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης και το Δήμο Πέλλας στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Λουκά. Από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και με σύμμαχο τον καιρό(κόντρα στις προβλέψεις), εκατοντάδες Δημότες - Δημότισσες από διάφορα μέρη της Δημοτικής Ενότητας (και όχι μόνο) κατέκλυσαν τον χώρο του Μοναστηριού του Οσίου Λουκά στον Άγιο Λουκά ,όπου και εκεί η Δημοτική Αρχή είχε διοργανώσει μια γιορτή για τα Κούλουμα.

Το γλέντι στήθηκε στις 11:00 π.μ. . Η παραδοσιακή φασολάδα, η λαγάνα, ο χαλβάς και τα άλλα εδέσματα, το άφθονο τσίπουρο και κρασί ,σε συνδυασμό με την παραδοσιακή και λαϊκή μουσική , αποτέλεσαν μια όμορφη ατμόσφαιρα  με τους επισκέπτες να ξεφεύγουν για λίγο από την καθημερινότητα.

Από το χώρο πέρασαν οι: Δήμαρχος Πέλλας Στάμκος Γρηγόρης, Βουλευτής Νομού Πέλλας Γιουματζίδης Βασίλης, Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ.Αϊβαζίδης Γιάννης, Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ.Καζαντζίδης Σωκράτης, Αντιδήμαρχος Μεγάλου Αλεξάνδρου κ. Στεργιούλας Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σκαπέρδας Γιώργος, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Παρασκευόπουλος Δημήτρης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λουκά κ. Ζαραλής Κωνσταντίνος. Ο κ. Ζαραλής εκτελώντας χρέη οικοδεσπότη βρισκόταν από το πρωϊ στο χώρο για τις προετοιμασίες και την εξυπηρέτηση του κόσμου.
ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: