Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Με 10 μετάλλια ο Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «Παίδων – Κορασίδων»

Στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα TaeKwonDo που πραγματοποιήθηκε στις 26-27 Φεβρουαρίου 2011 στην πόλη των Τρικάλων, ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμη μία φορά, κερδίζοντας εντυπώσεις και μετάλλια.
Στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη πρόσφατα αδικοχαμένου προπονητή του Α.Σ. «ΙΚΑΡΟΥ» Δράμας Γεωργιάδη Δημήτρη, έλαβαν μέρος περισσότερι από 700 αθλητές –τριες από 100 και πλέον Συλλόγους της Ελλάδας, ενώ όλοι οι Σύλλογοι προσέφεραν φάρμακα για τους «Γιατρούς της Καρδιάς», ώστε να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες και παιδιά.
Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες πρόσφεραν στο κατάμεστο στάδιο δυνατές συγκινήσεις τόσο από πλευράς δύναμης, όσο και από τεχνικής.
Η ποιότητα των αθλητών –τριών ήταν σε υψηλά επίπεδα, αλλά και η ποσότητα ήταν τέτοια, που ο κάθε ένας αθλητής –τρια για να φτάσει στο χρυσό ήθελε 4 και 5 αγώνες.
Οι αθλητές –τριες του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών κατέλαβαν 10 μετάλλια από τα οποία ένα χρυσό, τέσσερα αργυρά και πέντε χάλκινα, ενώ αυτοί που δεν ήταν στα μετάλλια έκαναν μία ή δύο νίκες αποκομίζοντας χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Οι αθλητές –τριες που διακρίθηκαν είναι:
Με προπονητές τους Γαβριηλίδη Γιάννη και Έλλη Μυστακίδου
ΧΡΥΣΟ: Αξιωτίδης Αλέξανδρος
ΑΡΓΥΡΑ: Μητρέντσης Χρήστος, Ιμβριώτης Γιώργος, Τοψίνογλου Ηλίας
ΧΑΛΚΙΝΑ: Καραΐτσης Χρήστος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Ιωαννίδου Αλεξάνδρα
 Και με προπονητή τον Μακρυγιάννη Δημήτρη
ΑΡΓΥΡΟ: Αλεξανδρίδου Λυδία
ΧΑΛΚΙΝΑ: Καλτσίδης Πέτρος, Τσάλμα Σοφία 
Επίσης αγωνίστηκαν πολύ καλά οι :
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Πλάλη μελαχροινή, Ορφανίδου Κατερίνα, Παπαδοπούλου Αντωνία, Χατζόγλου Απόστολος, Τζήντρος Στέφανος, Σγουρούδης Αθανάσιος, Κουδέρης Πασχάλης, Ντολεσίδης Θεοχάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: