Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πρώτος στο Πανελλήνιο Αντρών-Γυναικών ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών

Στην κορυφή η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου στα -67Kgr και η Γαβριηλίδου Εύη στα -57Kgr 
Μετά από 3 σχεδόν χρόνια αποχής από τους αγώνες η Έλλη Μυστακίδου έδειξε ποια είναι η κυρίαρχος των 67Kgr κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Χωρίς να πιάσει τη μέγιστη απόδοση (μια και είχε καιρό να αγωνιστεί) νίκησε τον πρώτο αγώνα με σκορ 4-2, το δεύτερο αγώνα στο χρυσό πόντο και στον τελικό με σκορ 4-2.
Ευχάριστη έκπληξη η Γαβριηλίδου Εύη που μετά από 3 νίκες κατάφερε να νικήσει την 3η παγκόσμια και 2η στην Ευρώπη Μιχαηλίδου Μαργαρίτα στα 57Kgr με σκορ 5-2.
Η Αβραμίδου Αριάνα στα -53Kgr κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και στην ίδια κατηγορία η Τουργαρίδου Κωνσταντίνα την 5η θέση.
Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο και μία 5η θέση ο Α.Σ. TaeKwonDo «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών κατέλαβε την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία μια και υπόλοιποι Σύλλογοι πήραν από ένα χρυσό.
Στη γενική κατάταξη είναι:
Πρώτος Σύλλογος: Α.Σ. TaeKwonDo «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών
Δεύτερος Σύλλογος: Α.Σ. TaeKwonDo «Μακεδονική Δύναμη» Κοζάνης
Τρίτος Σύλλογος: Α.Σ. TaeKwonDo «Μακεδόνες» Κορδελιού 
Ο προπονητής του Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών Γιάννης Γαβριηλίδης φανερά χαρούμενος μας είπε: «Και αυτή η πρωτιά ανήκει στους αθλητές – τριες και στους γονείς. Η Έλλη ξανακέρδισε την κατηγορία, όπου για 18 χρόνια κυριαρχούσε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν αθλητής-τρια είναι έξω από τα τερρέν 2-3 χρόνια και επανέρχεται να μην έχει την απόδοση που επιθυμεί, αλλά και με αυτό το 30% που έπιασε απέδειξε ότι ήταν, είναι και θα είναι η κορυφαία στα -67Kgr.
Η Γαβριηλίδου Εύη (που είναι γεννημένη το 1995) έκανε την έκπληξη στην κατηγορία των Γυναικών και αν και έπαιξε για την εμπειρία κέρδισε την κατηγορία των -57Kgr «βγάζοντας» έξω ονόματα με Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες.
Όσον αφορά την Αβραμίδου Αριάνα και την Τουλγαρίδου Κωνσταντίνα συγχαίρω το ήθος τους που δέχτηκαν να σταματήσουν τον αγώνα του (ενώ είχαν σημαντικές ελπίδες για νίκη) για να προχωρήσει η αθλήτρια Τάγκου Ελένη (που έπαιζε εγχειρισμένη στο γόνατο), ώστε να δώσουν την ευκαιρία να πάει αυτή η μεγάλη αθλήτρια στον τελικό, χωρίς να επιδεινωθεί το τραύμα της.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες και το ήθος τους και στους γονείς και φίλους για τη «θερμή κερκίδα. Είμαστε ο κορυφαίος Σύλλογος στα Γιαννιτσά, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: