Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Να αφεθούν όλοι οι αγρότες ελεύθεροι άμεσα χωρίς καμιά κατηγορία ή δίωξη !

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

       Οι μικρομεσαίοι αγρότες  όλης της χώρας βρίσκονται εδώ και μέρες σε αγωνιστικό αναβρα-σμό . Τα προβλήματα τους με την εφαρμογή της αντιαγροτικής πολιτικής της ΚΑΠ από την κυβέρνη-ση συνέχεια διογκώνονται και τους φέρνουν πιο κοντά στην εγκατάλειψη της γης & της παραγωγής τους . Ο δικός τους μονόδρομος , ο δρόμος της αγωνιστικής αντίδρασης στις εφαρμοζόμενες αντιαγροτικές πολιτικές έχει αγκαλιάσει τους αγροτο – κτηνοτρόφους από τον Έβρο , τη Μακεδο-νία , τη Θεσσαλία , τη Πελοπόννησο και τα Νησιά .
      Η κυβέρνηση από τη μεριά της εφαρμόζει για μια ακόμη φορά τη γνωστή τακτική του «καρότου και του μαστίγιου» . Από τη μια προσπάθησε και προσπαθεί να  αποπροσανατολίσει με τις «περιο-δείες-φιέστες χειροκροτητών» ανά τη χώρα παρουσιάζοντας το νέο αντιαγροτικό της οπλοστάσιο       ( Νόμος «αντιασφάλισης» με τα χαράτσια του ΕΛΓΑ , προτάσεις για τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ με περικοπές του προϋπολογισμού της για τη Γεωργία από το 2014-2020 , κλπ )   . 
     Και από την άλλη αρχικά  από τον ίδιο τον  υπουργό  κ.Σκανδαλίδη χαρακτήρισε τις δίκαιες αγροτικές κινητοποιήσεις «άκαιρες , άδικες & αψυχολόγητες» και έρχεται με τις σημερινές συλλήψεις τρομοκράτησης των αγροτών των Σερρών να δείξει και το πραγματικό στόχο για τσάκισμα των φτωχομεσαίων αγροτών , που θέλησαν να διαδηλώσουν τη φτώχεια τους . Ούτε και αυτό είναι επιτρεπτό από τη κυβέρνηση του μνημονίου & της τρόϊκας ( ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ ) !  
    Η κυβέρνηση με τις τρομοκρατικές συλλήψεις των εκπροσώπων των αγωνιζόμενων αγροτών των  Σερρών  καταφεύγει για μια ακόμη φορά στον αυταρχισμό .
   Οι εργαζόμενοι & τα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης να σταθούν δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες , που αντιπαλεύουν τη φτώχεια & το ξεκλήρισμά τους. Τώρα πρέπει να δυναμώσει η αλληλεγγύη & η συμπόρευση κατά της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής .
Να αφεθούν όλοι οι αγρότες ελεύθεροι άμεσα χωρίς καμιά κατηγορία ή δίωξη !
                   Η ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων δε θα περάσει !
7-2-2011                                                                                                                           Γραμματεία ΠΑΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: