Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

"Ξεχώρισε και πάλι η Δανάη Σάλλη στο SNOWBOARD 2Ο ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΠΙ  ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ"

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αυστρία η αθλήτρια χιονοσανίδας (snowboard) του Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος ", Δανάη Σάλλη.

Μετά από πενθήμερη προπόνηση με την Εθνική Νέων Σλοβενίας και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Σλοβένου προπονητή Ιkovic Igor η Δανάη Σάλλη διακρίθηκε για το πάθος και την αγωνιστικότητά της στους αγώνες του αυστριακού national cup , που διεξήχθησαν στον Simonhohe της Αυστριας την 19 και 20/2/2011, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο αγώνισμα του παράλληλου σλάλομ (PSL) προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στις προηγούμενες εγχώριες και ευρωπαϊκές επιτυχίες της .
Στον αγώνα συμμετείχαν οι πλέον διακεκριμένες αυστριακές αθλήτριες, αλλά και αθλήτριες από την Σλοβενία , ενώ ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, αφού τα αθλήματα της χιονοδρομίας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στις χώρες αυτές.
Η Σάλλη με την πρόσφατη εμφάνισή της θεωρείται  από τις πλέον δυναμικές συμμετοχές , αφού και στην προηγούμενη χιονοδρομική περίοδο (2009-2010) είχε κατορθώσει να κατακτήσει καιπάλι το χάλκινο μετάλλιο στο γνώριμο πλέον γι΄ αυτήν αυστριακό πρωτάθλημα .
Αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του συλλόγου, Δήμητρα Κάμτση, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά , αλλά με ιδιαίτερο  δυναμισμό και πάθος  στους ίδιους αγώνες συναγωνιζόμενη επάξια τις αυστριακές και σλοβένες συναθλήτριές της βελτιώνοντας κατά πολύ τους προσωπικούς της χρόνους και θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους .
Οι προσπάθειες των αθλητριών θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Φεβρουαρίου, στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: