Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Δράσεις Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, καλεί τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 6:30μ.μ. στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει στο Κέντρο «Καταρράκτες».
   Η Κεντρική Σκηνή ανοίγει αυλαία με το έργο «Ο Μπαμπάς ο πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη,σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη. Μια διαχρονική-πολιτική σάτιρα, με πολυπληθές σχήμα, και πλούσιο σε σκηνικά και κοστούμια. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου Μ. Αλέξανδρος, από Παρασκευή 25 Μαρτίου έως και Κυριακή 3 Απριλίου με ώρα έναρξης 9 μ.μ.  Η επίσημη πρεμιέρα θα δοθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.
      Με την ελπίδα να κερδίσουμε ένα ακόμα στοίχημα, δημιουργήσαμε μια δεύτερη κεντρική σκηνή, την οποία εγκαινιάζουμε με το έργο « Οι Ηλίθιοι». Μια ανατρεπτική κωμωδία, από έναν ανατρεπτικό, παγκοσμίου φήμης συγγραφέα, το Νηλ Σάιμον.
Παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα της Νομαρχίας, αρχικά πρωινές για τα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, από Δευτέρα 21 έως και Τετάρτη 23 Μαρτίου και κατόπιν για το κοινό βραδινές στην αίθουσα του Μ Αλεξάνδρου από Πέμπτη 5 έως και Κυριακή 8 Μαΐου.
      Το Εφηβικό Εργαστήρι ,που αποτελείται από παιδιά 12 ετών και άνω, εν δυνάμει νέα γένια ηθοποιών, έχοντας συμπαραστάτες τους θεατρικούς εμψυχωτές Γέσιο Φώτη και Έλενα Κρανιώτη,θα παρουσιάσει το έργο της Ζωής Βαλάσα «ο κλέφτης των αστεριών»,στην αίθουσα της Νομαρχίας από Δευτέρα 11 έως και Παρασκευή 15 Απριλίου,για μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Νομού.
       Θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, από 6 έως 12 ετών,γίνεται στο εντευκτήριο του Ε.Θ.-Ιωνος Δραγούμη 35,κάθε Τετάρτη 5μ.μ.-7μ.μ και κάθε Παρασκευή 6μ.μ.-8μ.μΟι εγγραφές συνεχίζονται.
Παράλληλα, το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετάσχει στο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι με θέμα Πειρατές και Πειρατίνες. Για συμμετοχή στο άρμα, οποιαδήποτε πληροφορία και εγγραφές στα τμήματα το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως και τις 14:00μ.μ., στο τηλέφωνο 2381025429 και στο e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: