Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Νέα τηλεφωνικά νούμερα κλήσης σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Τις επόμενες ημέρες δρομολογείται η πλήρης μετάπτωση του τηλεφωνικού κέντρου των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η οποία αναμένεται τις προσεχείς ημέρες με ημέρα έναρξης την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011,  οι αριθμοί όλων των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο πρόκειται να αλλάξουν. Για τους νέους αριθμούς των υπηρεσιών θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση της επόμενες ημέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το θέμα: «Ολοκληρώνουμε σύντομα, σε συνεργασία με τον ΟΤΕ και εξωτερικό συνεργάτη, τη μετάπτωση των τηλεφωνικών συνδέσεων των υπηρεσιών μας στο σύστημα ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο μέσω του οποίου εξοικονομούνται οικονομικοί πόροι και εξασφαλίζονται προϋποθέσεις για πιο γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, σε συνδυασμό και με το πληροφοριακό δίκτυο του ίδιου συστήματος. Συγκεκριμένα, μέσω του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ επιτυγχάνεται η διασύνδεση σε ένα Ενιαίο Δίκτυο Δεδομένων και Φωνής περί των 2000 φορέων της Δημόσιας Διοίκησης, εξασφαλίζονται ευρυζωνικές υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με χαμηλό κόστος και παρέχεται δωρεάν τηλεφωνία μεταξύ των διασυνδεμένων δημόσιων υπηρεσιών.

Καθώς τις επόμενες ημέρες σταδιακά θα σταματήσουν να ισχύουν οι παλιοί αριθμοί είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στην τηλεφωνική επικοινωνία των πολιτών με υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για τα μικροπροβλήματα αυτά και ελπίζουμε με τη συνδρομή όλων να λυθούν σύντομα. Τα οφέλη είναι πολλαπλά για τους πολίτες, τους υπαλλήλους, την ανάπτυξη και την εθνική οικονομία.». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: