Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κοπή Βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Σε μια όμορφη εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στις εστιατόριο ¨Ποταμός¨ στον Λουδία, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 23/01/2011 η κοπή της Βασιλόπιτας του Ομίλου.
Παρών ήταν σχεδόν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Ο Πρόεδρος Στιντσούδης Χρήστος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους μια καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.
Ο Αντιπρόεδρος  και έφορος κωπηλασίας, Θωμαίδης Νίκος αναφέρθηκε συνοπτικά στην χρονιά που πέρασε και ανακοίνωσε την βράβευση του Αθλητή κωπηλασίας Μακρίδη Νικόλαου για την συνολικά επιτυχημένη απόδοση του την προηγούμενη χρονιά.
Ο έφορος Κανό-καυάκ Σπυρίδης Κυριάκος ανακοίνωσε την βράβευση των αθλητών του τμήματος του: Τσόμπανο Αναστάσιο, Μπεζανίδη Πέτρο και Παναγκασίδης Δημήτριος για την συνεχή υψηλή απόδοση τους τα προηγούμενα χρόνια.
Το φλουρί του τμήματος Κανό-καυάκ κέρδισε η αθλήτρια Μαρία Σταμπούλκου. Το φλουρί του τμήματος κωπηλασίας κέρδισε ο αθλητής Μακρίδης Νίκος και το φλουρί της πίτας του Δ.Σ. και των γονέων κέρδισε η μητέρα αθλήτριας κα Βάσω Χρυσάφη.
Όλοι οι τυχεροί κέρδισαν πολλά και αξιόλογα δώρα προσφορά φίλων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: