Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αποστολή εντύπων και αλληλογραφίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία σας και τη σημαντική συμβολή σας στην ομαλή μετάβαση από το καθεστώς της Νομαρχιακής στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και με στόχο τη συνεχή βελτίωσή της, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων σας με τις διευθύνσεις οργάνων της Περιφέρειας με βάση τις οποίες στέλνετε έντυπα που τυχόν εκδίδετε και για την αλληλογραφία σας.

Αναφορικά με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, σας παρακαλούμε να αποστέλλετε «τιμής ένεκεν» έντυπα που εκδίδετε για ενημέρωσή μας με αποδέκτες:

1.   Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Διοικητήριο, 58 200 Έδεσσα
&
2.   Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Διοικητήριο, 58 200 Έδεσσα

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να εντάξετε στους αποδέκτες των εντύπων σας και τις επόμενες Διευθύνσεις και Αυτοτελή Γραφεία που λειτουργούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:

1)   Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
2)   Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού
3)   Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
4)   Διεύθυνση Ανάπτυξης
5)   Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών
6)   Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας
7)   Τμήμα Πολιτικής Προστασίας
8)   Γραφείο Ειδικών Συμβούλων και συνεργατών

Η ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής εντύπων και αλληλογραφίας για τις παραπάνω οργανικές μονάδες είναι: Διοικητήριο, 58 200 ΕΔΕΣΣΑ. Για τις μελλοντικές αλλαγές θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως. Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στις παραπάνω Διευθύνσεις υπάγονται μεγάλος αριθμός Τμημάτων. Εφόσον επιθυμείτε να αποστέλλετε έντυπά σας σε αυτά, σύμφωνα με το ειδικότερο αντικείμενο δραστηριοποίησής τους, παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για την ενημέρωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και των κεντρικών υπηρεσιών, σας παρακαλούμε να αποστέλλετε «τιμής ένεκεν» τα έντυπα σας ως εξής:

1)   Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Βασ. Όλγας 198, 546 55 Θεσσαλονίκη
&
2)   Αυτοτελές Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Βασ. Όλγας 198, 546 55 Θεσσαλονίκη

Η αποστολή των εντύπων σας στην κεντρική διοίκηση είναι σημαντική για την άμεση και αντικειμενική πληροφορησής της για τα τεκταινόμενα σε όλη την επικράτεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την αποστολή συμπληρωματικών πληροφοριών και επίσης αναμένουμε τις προτάσεις σας για τη βελτίωση της επικοινωνίας και συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα Επικοινωνίας του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Δεν υπάρχουν σχόλια: