Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερεάρχη και ανταλλαγή ευχών με εκπροσώπους τοπικών φορέων

Μετά από την καθιερωμένη τέλεση της δοξολογίας για την 1η του έτους, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης εγκαταστάθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Στη δεξίωση που παρατέθηκε, αντάλλαξε ευχές με τον Μητροπολίτη, τις αρχές και εκπροσώπους αναπτυξιακών, παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.

Έναν ιδιαίτερο τόνο στην ημέρα έδωσε η χορωδία της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας η οποία έψαλε τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη, στους Περιφερειακούς Συμβούλους και όλους τους παραβρισκόμενους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, σε μία άτυπη ομιλία του με την ευκαιρία της έναρξης εφαρμογής του Προγράμματος «Καλλικράτης», αναφέρθηκε στο νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και το έργο που καλείται να επιτελέσει. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προτίθεται να κινηθεί προς νέες κατευθύνσεις, με κύριο στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και τη διασφάλιση του εισοδήματός τους. Τόνισε ότι η «πόρτα της Περιφέρειας είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις και διαχωρισμούς». Είναι βέβαιο ότι μόνο αν είμαστε σε επαφή με την τοπική κοινωνία και εργαστούμε όλοι μαζί, συλλογικά, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση στην παρούσα δύσκολη συγκυρία και να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Κλείνοντας, ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και, με τη βοήθεια Του Θεού, επιτυχίες σ’ όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: