Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Σε συναδελφικό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την πίτα έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Έδεσσας, αλλά και πολλοί φίλοι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αξιοποίησε την ευκαιρία για μία σύντομη επικοινωνία με τα στελέχη της Περιφέρειας που βιώνουν έντονα τη μετάβαση από τη Νομαρχιακή στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει ιδιαίτερα την Ελλάδα. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντοτε ανοικτές προς όλους και εξέφρασε την επιθυμία όλοι οι εργαζόμενοι να αποτελέσουν, με τους αιρετούς και συνεργάτες της Περιφέρειας, μία μεγάλη οικογένεια. Ακόμη, ανέφερε ότι είναι σημαντικό να αποτελέσουν μία ισχυρή ομάδα η οποία θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές προσδοκίες του τόπου και της κοινωνίας. Η Πέλλα διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα και η αναπτυξιακή τους αξιοποίηση προϋποθέτει συλλογική και συστηματική προσπάθεια από όλους. «Η κοινωνία περιμένει από εμάς αποτελέσματα», ήταν μία χαρακτηριστική φράση του κ. Θεοδωρίδη ο οποίος κατέληξε ευχόμενος σε όλους τους παραβρισκόμενους υγεία, δημιουργικό πνεύμα και καλή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: