Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας


Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευκαιρία του νέου έτους 2011 με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Έπαυλις» στην Έδεσσα. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, οι βουλευτές του Νομού, Βασίλειος Γιουματζίδης. Ηλίας Θεοδωρίδης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Θ. Θεοδωρίδης, ο πρώην Νομάρχης Πέλλας, Μιχάλης Καραμάνης, Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, Πρόεδροι Επιμελητηρίων ανά την Ελλάδα, οι Δήμαρχοι: Πέλλας, Γ. Στάμκος και Σκύδρας, Γεώργιος Χοϊδης, Πολιτευτές του Νομού Πέλλας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Εμπορικών Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών Ν. Πέλλας, Πρόεδροι Επιστημονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, Δημοσιογράφοι και Εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. καθώς και πάρα πολλοί επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Ιορδάνης Τσώτσος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, στα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων, στη δυναμική και ουσιαστική στήριξη του Επιμελητηρίου  Πέλλας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου προς τις επιχειρήσεις μέλη του. «Αυτή η χρονιά είναι η δυσκολότερη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως φτάσαμε ως εδώ, αλλά δεν είναι αφορμή να πατάμε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Μόνο να σκεφτούμε πως θα βγούμε από την κρίση αυτή. Πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς οι επιχειρηματίες πως θα εκσυγχρονιστούμε, να στηριχθεί η προσπάθεια, όμως ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Όχι να ακούμε για εισφοροδιαφυγή…Έχουμε γονατίσει, δεν πάει άλλο. Όταν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά, περαίωση, επιπλέον φόρους…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσώτσος.
Χριστίνα Παπαδοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: