Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ !

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

·      ΕΔΕΣΣΑ τη Τρίτη 27/9 στις 11 π.μ.       
·      ΣΚΥΔΡΑ  & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τη Τετάρτη 28/9 στις  11 π.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενοι  στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνταξιούχοι , αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, άνεργοι

   Αρνούμαστε συλλογικά & μαζικά την πληρωμή των δυσβάσταχτων και άδικων χαρατσιών . Επιστρέφουμε το λογαριασμό αρνούμενοι τη νέα ληστεία στο λαϊκό εισόδημα με την ειδική εισφορά «αλληλεγγύης»  , με τα ειδικό τέλος στα σπίτια μέσα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ,  για να μη πτωχεύσει η πλουτοκρατία.
      Συλλογικά, μαχητικά να σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που μας οδηγούν στον γκρεμό.
Οι ορντινάντσες της πλουτοκρατίας τα κόμματα που την υπηρετούν ΠΑΣΟΚ,  Ν.Δ., ΛΑΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με τις πολιτικές τους αποφάσεις  καταδυναστεύουν  σε όλους τους τομείς της ζωής, την εργατική, λαϊκή οικογένεια. Το βαρέλι των αντεργατικών μέτρων δεν έχει πάτο.

●    Επιβάλλουν στους εργαζόμενους νέο φόρο, «αλληλεγγύης», για να πληρώσουν τα χρέη τους. 
●    Φέρνουν τροπολογία στη βουλή και  απαιτούν από τον εργάτη που με κόπο  μιας ολόκληρης  ζωής κατάφερε να κάνει ένα σπίτι, να το ξαναπληρώσει  με νέα δυσβάσταχτα  χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.      
Είναι αδίστακτοι,
       Ενώ οδήγησαν στην ανεργία, απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους όχι μόνο δεν τους εξαιρούν απ’ αυτό το χαράτσι για το σπίτι, αλλά τους φορολογούν με τους ίδιους συντελεστές.  Ενώ οδήγησαν στην απραξία & στο κλείσιμο πολλών μαγαζιών ζητούν και από τους «υπό διωγμό» μικροεμπόρους & μικροβιοτέχνες ζητούν και απ’αυτούς να σώσουν τη πατρίδα . Ενώ με τις αντιαγροτικές πολιτικές τους οδήγησαν & οδηγούν χιλιάδες μικροαγροτές στο ξεκλήρισμα & τον αφανισμό , ζητούν και απ’αυτούς να συμβάλουν .
      Την ίδια ώρα επικαλούνται τη νομιμότητα . Γι’αυτούς  είναι νόμιμο οι καπιταλιστές να έχουν 600 δισ. στην Ελβετία . Είναι νόμιμο οι καπιταλιστές να πληρώνουν ελάχιστους φόρους ή και καθόλου. Είναι νόμιμο 6.000 επιχειρήσεις να χρωστάνε 31 δισ. σε φόρους.  Ε, λοιπόν απαντάμε ξεκάθαρα :     Νόμιμο είναι ό,τι συμφέρει το λαό και όχι την πλουτοκρατία !
      Καλούμε όλους και όλες οργανωμένα και αγωνιστικά να απαντήσουμε στους φόρους που μας πνίγουν, στα άγρια μέτρα που μας  καταδικάζουν οριστικά στη φτώχεια και στην ανασφάλεια.

 «Δεν έχουμε , δεν μπορούμε , δεν θέλουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια σας»
Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας !
      Κανένας φόβος από τις απειλές  που εκτοξεύουν καθημερινά κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.

            Όλοι & όλες με τα χαράτσια στο χέρι με το ΠΑΜΕ στις Εφορίες του Νομού

  ΕΔΕΣΣΑ τη Τρίτη 27/9 στις 11 π.μ.       

·        ΣΚΥΔΡΑ  & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τη Τετάρτη 28/9 στις  11 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: