Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου κ. Αϊβαζίδη

24η Γεωργική – Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια για να φέρουμε αυτό το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην 24η Γεωργική – Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας. Κατά γενική ομολογία η φετινή διοργάνωση ήτανε μια από τις καλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Σε αυτό συνετέλεσε η αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Στάμκου καθώς επίσης και το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης που εργάστηκε πολλές ημέρες για να φτάσουμε σε αυτό το τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Επίσης να μην ξεχνάμε και τους χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας, τους εκθέτες και τον απλό τον κόσμο που επισκέφτηκε την Έκθεση και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις. Τα Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης. Αυτή η επιτυχία, μας δίνει το κουράγιο, αλλά και τη δύναμη να ενεργοποιήσουμε και άλλες εκδηλώσεις στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης που ατόνησαν τα τελευταία χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι και εκεί θα είναι αρωγός ο Δήμαρχος κ. Στάμκος, αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Με εκτίμηση
Αϊβαζίδης Γιάννης
Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: